Продавець VIKAN - плетені корзини, форми, пекарський інвентар розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
598 відгуків
для уточнень пишіть у вайбер 066 846 21 78 або в чат 
+380 (95) 437-91-87
Форми для розстойки хліба. Плетені лотки з лози.Пекарський інвентар
Кошик

Целюлозна форма для відстоювання тіста на хліб, д19, на 750 г

600 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: целюлоза-круг-0,75
Целюлозна форма для відстоювання тіста на хліб, д19, на 750 г
Целюлозна форма для відстоювання тіста на хліб, д19, на 750 гГотово до відправки
600 ₴
+380 (95) 437-91-87
+380 (95) 437-91-87
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Виготовлені з екологічно чистої деревної целюлози: від дерева - до столу.  наші форми для відстоювання тіста використовують силу та красу природи, не завдаючи їй шкоди в процесі.

Наші форми з ялинової целюлози, отримані з екологічно чистих місцевих німецьких лісів. Виготовлено в Німеччині. Ручна робота. Чекаємо на поставку біля двох місяців.

Крім того, вам сподобається те, що наші чаші для розстоювання хліба VIKAN на 100% біологічно розкладаються та не містять хімікатів!

Діаметр 19 см

висота 7 см

з спіральним малюнком всередині

·        Створюйте чудову рівну скоринку: бажаєте почути потріскування теплого хрусткого хліба, щойно вийнятого з духовки?

Створюйте повітряні хлібини із золотистою скоринкою з кошиком Vikan, який рівномірно вбирає вологу для значно покращеної повітропроникності та смаку.

Перед першим використанням:

– Розігрійте духовку до 170 градусів і вимкніть її через 3 хвилини. Помістіть круглу форму ще на 20 хвилин, потім вийміть її з духовки та дайте їй повністю охолонути.


– рясно посипати борошном і розтерти пальцями всю внутрішню поверхню.
– видаліть надлишки борошна та зберігайте подалі від прямих сонячних променів у добре провітрюваному місці.

Інструкції для регулярного застосування:

– дайте тісту відпочити принаймні 30 хвилин, перш ніж формувати його.
– покрийте форму, щоб уникнути прилипання.

Очищення та догляд:

– після кожного використання треба почистити форму, підійде для очищення спеціальна щіточка з бамбуковою ручкою,  щоб видалити будь-які залишки тіста або накопичення борошна.

Попередження:

– ніколи не використовуйте воду чи мило для чищення форми.


– переконайтеся, що ви правильно висушили після кожного використання, щоб уникнути появи цвілі або псування.


 – якщо ви використовуєте духовку для сушіння, переконайтеся, що вона вимкнена – використовуйте лише залишкове тепло!

Характеристики
Основні
Тип формиКругла
СтанНовий
Призначення формиДля хліба, Для пасхи/паски
Конструкція формиЦілісна
Діаметр19 мм
Висота стінок70 мм
КолірБілий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 600 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner